Lebénult és a férje is elhagyta, de az élete váratlan fordulatot vett.

"Végre azt az életet élem, amit megérdemlek."

A 37 éves Riona Kelly agyvérzést szenvedett, minek következtében deréktól lefele lebénult, az orvosai pedig közölték vele, hogy soha többé nem fog járni. A tragédia után öt nappal férje elhagyta, 14 év után beadta a valókeresetet, ő pedig a gyerekkel egyedül maradt.

Az orvosok diagnózisa ellenére Riona az agyvérzése után 8 héttel már megtette az első lépéseit. Jelenleg segítség nélkül tud a házban közlekedni, tolószéket használ, amikor nagyobb távolságokat kell megtennie.

Az agyvérzés után nemcsak a bénulással kellett szembenézzek, hanem azzal is, hogy 14 év után elhagyott a férjem. Amikor beadta a válókeresetet teljesen elhagyatottnak éreztem magam. Az agyvérzés után az orvosok azt mondták, hogy hat hónaptól egy évig tarthat majd a felépülésem. Abban a pillanatban fel akartam adni, de tudtam, hogy erősnek kell lennem a gyerekeim miatt. – mondta a nő.

Riona egy Facebook bejegyzésben kért segítséget, személyi edzőt keresett, barátai pedig Keith-et ajánlották. A terápiák után Keith és Riona nem szakította meg a kapcsolatot, többször beszéltek, a férfi gyakran kérdezősködött az állapotáról.

Kapcsolatban maradtunk, gyakran megkérdezte, hogy hogy vagyok, így indult a kapcsolatunk. – mesélte Riona.

A gyerekek nagyon kedvelik, és pedig úgy érzem végre azt az életet élem, amit megérdemlek.

Miután a férjem a kórházban hagyott, Sarah barátnőm volt a támaszom. Ő és a gyerekek tartották bennem a lelket. – mondta a nő.

"Visszanézve nagyon boldogtalan voltam a kapcsolatomban, de egy életet építettünk fel együtt és felelősségeim voltak." – mondta, aki alig hitt a fülének, amikor Keith, a személyi edző kávézni hívta.

Riona és Keith egyre közelebb kerültek egymáshoz és beleszerettek egymásba. Semmi okát nem látták annak, hogy ne tegyék meg a következő lépést: összeköltöztek. A férfi segítségével erős és független nő lett belőle.

Azt hittem, hogy az életemnek vége, de csak ekkor kezdődött igazán el, sok ajtó kinyílt számomra. – mondta Riona.

Rionának még sokat kellett edzenie de ma már tud járni valamennyire és részt vett két tolókocsis maraton versenyen is.

Csak egy dolgot tud hozzátenni a történtekhez:

"Ha visszatekintek, ez volt a legjobb dolog, ami történt velem."

Érdekességek


loading...
loading...