Kicsattanó formában lévő családanya és művész.
 
Köztudott, hogy a nagyon korán debütáló gyereksztárok élete általában korántsem álom és mese. Sokan megroppannak a hirtelen jött hírnév nyomása alatt vagy a rendhagyó életkörülmények után személyiségük nem a legjobb irányba alakul.
 
Szerencsére Alisan Porter, a Huncutka sikere után is két lábbal a földön járó és tehetségét kibontakoztató fiatal maradt.
 
Sőt, a mostanra 37 éves színésznőből gyönyörű nő, sikeres énekes és kétgyermekes családanya cseperedett.
 
 
A lány énekhangját már hároméves korában felfedezték, majd 10 évesen kapta meg leghíresebb szerepét a göndör fürtös, bájos bajkeverőként.
 
Az elmúlt 27 év alatt sokat változott és egyáltalán nem kótyavetyélte el tehetségét.
 
2016-ban például Christina Aguilera mentoráltjaként megnyerte az amerikai The Voice tehetségkutatóját.
 
 
Az egykori gyereksztár, miután megnyerte a tehetségkutatót, többször is nyilatkozta, hogy Huncutka most már nyugdíjba vonulhat, persze ettől függetlenül örül annak, hogy filmezéssel kezdődött a karrierje, mégis, most már arra vágyik, hogy az énekesnőt, ne pedig Huncutkát lássák benne.
 
 
Ugyan örül annak, hogy a színészkedéssel robbant be a köztudatba, ám elsősorban énekesnőnek és dalszerzőnek tartja magát - illetve családanyának, hiszen a 6 éves Mason és a 4 éves Aria büszke édesanyja.
 
Férjével sajnálatos módon 2017-ben elváltak útjaik, ám Alisan mégis úgy érzi, semmi pénzért nem cserélné el az életét senkivel.
 
A Huncutka című film 1991-ben debütált, igazi családi mozi, nem is csoda, hogy a mai napig rendszeresen játsszák a tévécsatornák. 
 
HA ÉRDEKESNEK TALÁLOD A CIKKET, OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL IS!

Érdekességek


loading...
loading...