Egy férfi eszkort elárulta, miből áll a munkája, és mennyit keres vele.
 
 
A kezdetek óta 300 kliense volt, de csak százzal feküdt le közülük.
 
A LADbible oldalán jelent meg egy férfi eszkort vallomása munkájáról. A meg nem nevezett prostituált elmondta legérdekesebb élményeit, és azt is, hogy mennyi pénzt keres egy hónap alatt.
 
Annak ellenére, hogy a legtöbben mit gondolhatnak a munkájáról, azt állítja: ő nagyon élvezte, mert áloméletet él, erkélyeken szexel, és luxusnyaralásokon vesz részt a Maldív-szigeteken, ahol drága villákban múlatja az időt.
 
A kísérő azt is elmagyarázta, mi inspirálta arra, hogy ezt a munkát válassza: "Mindig szerettem a nőket és kalandokat. Előbb csak online dolgoztam, majd azt gondoltam: miért nem próbálnám meg, és miért ne találkoznék néhány nővel?"
 
Feltöltöttem a fotómat és egy bemutatkozást, és két héttel később megtalált az első kliensem - kezdte történetét, hozzátéve, hogy az indulás három évvel ezelőtt volt.
 
Azt mondja: talán furcsa, de a munkája nem igazán a szexről szól. A kezdetek óta 300 kliense volt és csak százzal feküdt le közülük. - "Ez egy gyakori félreértés" - mondja. "A többség nem a szexért keres meg, hanem azt akarják, hogy a párjuk legyél egy eseményen, például esküvőn."
 
Azt állítja, hogy sokan vannak, akik csak közös programot szeretnének vele, például azt, hogy valaki elmenjen velük izgalmas helyekre, például helikopteres túrára a Grand Canyon fölött, vagy egy Michelin-csillagos étterembe. A férfi néha úgy érezte magát, mint egy filmsztár.
 
A fizetését sem titkolja: egy jó hónapban 10 000 fontot keres (3,7 millió forint), de rosszabb időszakban sem kevesebb a fizetése 4000 fontnál (1,47 millió forint). E mellé egy "rendes" munkája is volt, de az már csak azért, hogy senki ne kérdezze meg az ismerősei közül, hogy miből él.
 
A legérdekesebb kérés, amit teljesített ez volt: A legfurább ügyfelem egy magas beosztású nő volt, aki azt akarta, hogy személyi edzőnek öltözzek be, menjek be az irodájába, és játsszuk el a Szürke 50 árnyalatát. Összesen három-négy órát tartott - árulta el az eszkort.
 
De nem minden kérés olyan szórakoztató, mint az előbbi, akadnak olyan dolgok, amiket pénzért sem vállalt be: "Egy srác felkeresett és azt mondta, azt akarja, hogy szexeljek a feleségével, miközben ő szagolja a cipőmet és a lábfejem. Nagyon ragaszkodott hozzá, de végül nemet kellett mondanom, mert nem voltam biztos abban, hogy tényleg akarom ezt" - mesélt a bizarr történetről.
 
Azt is elárulta, szerinte mi a munkája sötét oldala: felismerni azt, hogy valaki többet akar, mint amennyit képes neki adni.
 
Azt állítja, hogy a nők gyakran kérik, hogy legyen a barátjuk, cserébe drága ajándékokat kínálnak, például autókat. A férfi azt mondja: úgy érzi, hogy meg kell találnia a tökéletes nőt, hogy kiléphessen.
 
"Addig fogom csinálni, amíg élvezem és ha egyszer unalmasnak találom, és elveszíti az izgalmát az egész, akkor kilépek. Ez eddig nem történt meg" - árulta el a kísérő.
 
HA ÉRDEKESNEK TALÁLOD A CIKKET, OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL IS!

Érdekességek


loading...
loading...